Pääkalloneuvottelut

Kangaskoski, Matti

On torstai, aina. Pääkallo herää, laittaa kananmunat, voitelee leivät ja ryhtyy neuvottelemaan. Alkuun ei oikein muuta ole, kyllä vai ei, nolla vai yksi, istuako hiukan enemmän oikealle vaiko sittenkin vasemmalle. Kuinka päin olla? Neuvottelut syvenevät ja asennot vaihtuvat.

Matti Kangaskosken toinen runoteos Pääkalloneuvottelut on raivokasta pyrkimystä kommunikointiin, kokemiseen, ehkä ymmärrykseenkin. Se purkaa kokemuksen alkutekijöihinsä ja pysähtyy ihmettelemään kohtia, joissa inhimillinen neuvottelu tapahtuu. Pääkallon lähes binäärisen maailman rinnalla kulkevat kysymykset niin naiivisti kuin väkivaltaisestikin rakentuvasta suhteesta henkilöön, ja ruumiista - jota siirtämällä kuitenkin jää aina kiinni.

Onko rimpuilu turhaa, kun pääkallon urheat yritykset unelmoida
katkotaan suitsait yhdellä napsauksella?

Pääkalloneuvottelut on petollinen runoteos. Pääkallon kaksiarvopähkäilyille voi nauraa vedet silmissä, mutta suoraksi huudoksi muuttuessaan teksti pamauttaa lukijan näkemään umpikujan, jossa ollaankin sitten synkempiä. Näin ollen, viime kädessä teoksessa onkin kyse - naps.

 

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518517453
Ilmestymisvuosi: 2017
Kirjastoluokka: 822
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Runot

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.