Pelastamisiin

Forsman, Christoffer

Tiedätkö, mitä palomiehet tekevät silloin kun eivät sammuttele tulipaloja ja nouda kissoja puista? Melkein kaikkea. Sitä paitsi oikeammin he ovat pelastajia. Pelastustoimen työntekijöinä he ehkäisevät onnettomuuksia, tekevät väestönsuojelutyötä ja ylipäätään parantavat yhteiskunnan turvallisuutta kaikissa olosuhteissa. Ja tietysti pelastavat ihmisiä, eläimiä ja asioita. Vuonna 2017 pelastustoimella oli Suomessa yli satatuhatta tehtävää. Niiden joukossa oli hieman alle kaksitoistatuhatta tulipaloa ja hieman yli viisitoistatuhatta liikenneonnettomuutta, mutta siis valtava määrä myös muuta, sairaskohtauksiin reagoimisesta eksyneiden kuuttien siirtelyyn. 

Pelastamisiin! kertoo yksityiskohtaisesti ja konkreettisesti pelastajien laaja-alaisesta työstä. Se valottaa niiden ihmisten arkea, joiden tehtävänä on auttaa silloin kun hätä on suurin. Lukija saa tietää, miten paloauto on varusteltu, millainen on pelastajan työpäivä, ja miten ammattiin päädytään. Mukana on tärkeitä vinkkejä oman turvallisuuden parantamiseksi ja elämänlaadun kohentamiseksi (unohtamatta koko joukkoa ruokaohjeita, joiden myötä pelastajat jaksavat työtä tehdä).  

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518518344
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: 35.6

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.