Saunavuoro

Blåfield, Ville & Heli

Kaikki tietävät, että me suomalaiset olemme päällisin puolin hiljaista, lakonista ja introverttiä kansaa - yksinäisiä raatajia, jotka hammasta purren rämmimme hangesta toiseen saadaksemme työmme tehtyä.
Mutta on perinteinen elämänalue, jolla toinenkin puoli suomalaisista pääsee esiin: sauna. Kiukaan lämmössä meillä on yllättäen paljonkin puhuttavaa, tai voimme olla paljonpuhuvasti hiljaa tai ihan olla vain, myös ventovieraiden seurassa. Muodollisuudet jätetään pukuhuoneeseen tai jopa sen ulkopuolelle ja jäykistelevä pidättyväisyys sulaa löylyssä pois. Sauna on yksinkertaisesti osa suomalaista elämää niin arjessa kuin juhlassakin.
Siitä, miten saunotaan, ei Suomessa kuitenkaan vallitse mitään yhtä ja yleistä totuutta.

Kirjassaan Saunavuoro toimittaja Ville Blåfield ja valokuvaaja Heli Blåfield lähtevät kiertämään kotimaataan maakunta maakunnalta dokumentoidakseen oikeita ja todellisia saunoja ja saunomisia. Kokonaisuus näyttää 19 erilaista kuvareportaasia saunomisen eri muodoista intiimeistä perheilloista varusmiesten palvelussaunaan. Lisäksi kirjaan on koottu saunaetiketti, jota ei tarvitse noudattaa, mutta jota usein tullaan noudattaneeksi.

 

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518518917
Ilmestymisvuosi: 2019
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): p�yt� 3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 3
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.