Sinut on nähty
Ei saatavilla

Sinut on nähty

Silfverberg, Anu

Naiset sekosivat. Menikö se vähän yli? Meni se, se ei ollut aivan heidän tapaistaan.

Metoo alkoi elokuva-alan työsuojeluasiana. Mutta sitten tapahtui jotain muuta: naiset saivat uudet silmät. He alkoivat nähdä epäkohtia joka paikassa, pilkkasivat taiteen kaanonia ja laskivat puuttuvia naisia.

Kirjassaan Sinut on nähty Anu Silfverberg käsittelee katseen valtaa. Kenen silmin täällä oikein ihmisiä katsotaan ja kuka tätä tarinaa oikein kertoo? Kirja haistattelee "naiskuvauksen mestareille", kuvaa ystävän katseen rakastavaa voimaa ja kummastelee, minkä tähden elokuvissa naiset harrastavat seksiä ihan eri tavalla kuin elämässä. Se yrittää samastua Tauno Paloon, tekee kunniaa Dingo-fanille ja liikuttuu ennennäkemättömästä tv-mainoksesta.

Silfverberg kirjoittaa samastumisesta samastuttavasti ja vaikeasta lähestyttävästi. Kirja käsittelee ainakin liikkuvaa ja liikkumatonta kuvaa, ihanteita ja niihin sopimista, sukupuolta sekä yhteiskuntaa.
Naiset sekosivat. Pidän siitä. Miten paljon raivoa onkaan ilmassa, en ollut ennen huomannut sitä. Olin luullut olevani sen kanssa yksin.

 

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789518519167
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 80

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.