Herkulliset voileipäkakut, pikkusuolaiset ja lämpimät leivät

Eriksson, Kristina

Onko mitään herkullisempaa kuin jääkaappikylmä voileipäkakku? Voileipäkakkuja pidetään usein pelkästään juhlaruokana, mutta ne sopivat yhtä lailla lounaaksi, päivälliseksi, viikonloppuherkuksi tai retkievääksi, todistaa Kristina Eriksson. Raikkaasti toteutetussa kirjassa loihditaan ihania voileipäherkkuja, joiden aineksina on muun muassa lohta, katkarapuja ja rapuja, tonnikalaa, salamia, kanaa ja pekonia, aurinkokuivattuja tomaatteja ja munakoisoa, piparjuurta ja vuohenjuustoa. Ohjeita on paitsi voileipäkakkuihin, myös kylmiin ja lämpimiin täytettyihin voileipiin sekä pieniin leipäsiin, joissa tuttuihin makuihin yhdistellään eksoottisempia vivahteita.

Kustantaja: Mäkelä
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518836790
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 68.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.