Euroopan viimeiset päivät
Ei saatavilla

Euroopan viimeiset päivät

Laqueur, Walter

Mitä tapahtuu, kun syntyvyyden lasku ja hallitsematon maahanmuutto kohtaavat? Euroopan viimeiset päivät tarkastelee sitä, miten massiivinen maahanmuuttajien tulva Aasiasta, Afrikasta ja Lähi-idästä on tuottanut Eurooppaan yhä kasvavan maahanmuuttajien joukon. Monet tämän kasvavan ihmisryhmän jäsenistä eivät ole mitenkään kiinnostuneita integroitumaan osaksi eurooppalaisia yhteiskuntia vaan käyttävät vain täysimääräisesti hyväkseen uusien kotimaidensa anteliaita, ilmaisia sosiaalipalveluja.

Walter Laqueur on yksi huomattavimmista 1900-luvun Euroopan historian tutkijoista. Hän on tunnettu fasismia, terrorismia ja antisemitismiä käsittelevistä ylivertaisina pidetyistä tutkimuksistaan. Tässä teoksessa Laqueur kuvaa, miten suunnittelemattomat maahanmuuttopolitiikat ja välinpitämättömyys yhdessä sisäpoliittisten ja sosiaalisten ongelmien kanssa ovat johtaneet maanosan laajuiseen identiteettiongelmaan. Maahanmuuttajaryhmien omaehtoinen gettoistuminen on aiheuttanut vakavaa sosiaalista ja poliittista jakaantumista sekä herättänyt syvää kaunaa ja muukalaisvastaisuutta syntyperäisten eurooppalaisten parissa. Ja mikä vielä pahempaa, massiivisesta nuorisotyöttömyydestä ja uskonnollisesta tai ideologisesta ylenkatseesta asuinmaata kohtaan seurannut laajalle levinnyt koulutuspoliittinen epäonnistuminen on synnyttänyt äärimmäistä väkivaltaa, jota on nähty esimerkiksi Lontoon ja Madridin pommi-iskuissa ja Pariisin mellakoissa.

Kustantaja: Art House
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518844580
Ilmestymisvuosi: 2013
Kirjastoluokka: 3221

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.