Samalla kartalla 2
Ei saatavilla

Samalla kartalla 2

Saunela, Marja-Liisa

Samalla kartalla 2 -tekstikirja on tarkoitettu suomea toisena kielenä opiskeleville aikuisille maahanmuuttajille. Kirja soveltuu opiskelijoille, joiden tavoitteena on hankkia vahva keskitason kielitaito (tasot B1–B2).

Teksteihin liittyvien tehtävien avulla opiskelija tottuu ilmaisemaan suomeksi ajatuksiaan, kokemuksiaan ja mielipiteitään ja harjaantuu keskustelemaan ja kirjoittamaan eri aihepiireistä. Mukana on sekä asiatekstejä että vapaamuotoisia tarinoita ja haastatteluja eri aihealueilta. Tekstinymmärtämistehtä­-vien lisäksi sanavarastoa laajennetaan sananselitystehtävien avulla. Kirjaan on sisällytetty myös idiomeja ja sanontoja, lauseidenyhdistämistehtäviä ja kielen vaativampia rakenteita harjoittavia tehtäviä. Kirjan lopussa on aakkosellinen luettelo teksteissä esiintyvistä sanoista.

Kirja on jatkoa Samalla kartalla 1 -kirjalle, joka on suunnattu kielitaidossaan kehittyvän peruskielitaidon (A2.2) tasolta kohti toimivaa peruskielitaitoa (B1.1) eteneville opiskelijoille.

Marja-Liisa Saunela on laatinut aikaisemmin neliosaisen Harjoitus tekee mestarin -kirjasarjan, jossa on rakenne-, sanasto- ja tekstinymmärtämisharjoituksia yleisten kielitutkintojen keskitason kokeeseen valmentautuville.

Kustantaja: Art House
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789518844962
Ilmestymisvuosi: 2017
Kirjastoluokka: K88.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.