Virallinen TED-opas
Ei saatavilla

Virallinen TED-opas

Anderson, Chris

TED-konferensseissa pidetyistä puheista on tullut käsite. Lyhyet, vaikeitakin aiheita käsittelevät puheet ovat esiintymistaidon ja yleisön vakuuttamisen mestarinäytteitä. Yhä useampi on oivaltanut, että oikein pidetyn puheen tehoa ei voi yliarvioida.

Virallinen TED­opas kertoo, millä tavalla yleisön vakuuttava puhe laaditaan ja esitetään. Liikkeelle ei lähdetä antiikin retoriikasta, vaan kirjassa konkreettiset neuvot ja käytännön ohjeet saavat tuekseen havainnolliset esimerkit. Oppaan avulla jokaisen on mahdollista oppia pitämään onnistunut, vaikuttava puhe, oli sen tavoitteena sitten empatian herättäminen, innostuksen synnyttäminen, tiedon levittäminen tai yhteisen päämäärän asettaminen.

Chris Anderson on omistanut TEDin ja johtanut sitä 2000­luvun alkuvuosista lähtien. Hän on työskennellyt läheisesti innostavimpien TED­puhujien kanssa näiden valmistellessa puheitaan, ja kirjassa hän jakaa muun muassa Bill Gatesin, Elizabeth Gilbertin, Matt Ridleyn ja kymmenien muiden kokemuksia siitä, miten puheen sisältö suunnitellaan ja miten lavalla esiinnytään tehokkaasti.

Kustantaja: Art House
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789518845938
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 772

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.