Pegasosten viha

Forester, Kim

Vuosisata sitten Cavallonin viisi kansaa - yksisarviset, kentaurit, vedenhevoset, pegasokset ja ihmiset - ovat käyneet sodan, joka on päättynyt katkerasti. Yksisarviset pitävät entisiä ihmisliittolaisiaan orjina. Sivistyneet kentaurit uskovat ylemmyyteensä. Vedenhevoset on ajettu merelle. Ja pegasokset, joiden väitetään aloittaneen sodan, ovat paenneet vuorille.

Vapaakaupungissa asuva nuori ihmispoika Tal on kuullut vain tarinoita vanhoista ajoista ja verenhimoisista pegasoksista. Kaikki kuitenkin muuttuu yllättäen, kun kaupunkiin hyökätään. Tal tempautuu mukaan tapahtumiin, jotka ratkaisevat Cavallonin kohtalon.

Pegasosten viha aloittaa neliosaisen Cavallonin kronikat -sarjan, joka sopii kaikille vauhdikkaan eläinfantasian ystäville. Sarjan takana on Soturikissojen tuotantoyhtiö Working Partners, ja sarja onkin erinomaista luettavaa Soturikissojen faneille.

Kim Forester ihastui eläimiin ja fantasiaan koulussa luettuaan Richard Adamsin Ruohometsän kansan. Hän asuu miehensä, poikansa ja kolmen kissansa kanssa Marylandissa Yhdysvalloissa ja tarkkailee siellä eläviä villihevosia.

 

Kustantaja: Art House
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518876048
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.