Merten kirous
Ei saatavilla

Merten kirous

Forester, Kim

Suuri saaga hevosista ja ihmisistä jatkuu! 

Yllätyshyökkäys Vapaakaupunkiin ja sitä seuranneet tapahtumat ovat lietsoneet Cavallonin kansat toisiaan vastaan. Ennen rauhanomaisesti rinnakkain eläneet yksisarviset, pegasokset, vedenhevoset, kentaurit ja ihmiset ovat sotajalalla. 

Valtakunnan levottomuudet eivät juuri hetkauta vetehiseksi muuttunutta tyttöä Nixiä, mutta yhtäkkiä hänen uusi kotinsa, Kylmämeri, ei enää olekaan turvallinen. Meren matalikoilta vyöryy hirmuisia olentoja - puoliksi hirviöitä, puoliksi vedenhevosia - jotka levittävät pelkoa ja kauhua. Huhujen mukaan hyökkäyksen takana ovat kentaurit. 

Nixi on innoissaan: onko kentaureilla hallussaan synkkää taikuutta? Hän toivoo vain yhtä asiaa: että voisi muuttua takaisin ihmiseksi. Ja sen takia hän on valmis jopa pettämään pelastajansa. 

Cavallonin kronikat on neliosainen vauhdikas eläinfantasiasarja, jonka takana on Soturikissojen tuotantoyhtiö Working Partners. Merten kirous on sarjan toinen osa.  

Kustantaja: Art House
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518876055
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: N84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.