Rautasusi

Pettersen, Siri

Juva inhoaa verenlukijoita. Heitä ylistetään kyvyistään, mutta he ovat vain huijareita, käyttävät hyväkseen ihmisten pelkoja saadakseen itselleen rahaa ja valtaa. Juva tietää tämän varsin hyvin, koska hän on syntynyt verenlukijoiden sukuun. Hän ei kuitenkaan aio koskaan tulla yhdeksi heistä. 

Kun Juvan perhettä uhkaavat vardarit, kammottavat olennot jotka eivät vanhene, hän sotkeutuu mukaan kamppailuun verenlukijoiden perinnöstä: synkästä salaisuudesta, joka kerran mullisti koko maailman - ja saattaa tehdä niin uudestaan. 

Selviytyäkseen Juvan on kohdattava lapsuusmuistonsa, jonka hän on yrittänyt unohtaa: sen kerran kun hän näki paholaisen.

Rautasusi on vangitseva pohjoinen mysteeri verestä, halusta ja riippuvuudesta. Se aloittaa itsenäisen Vardari-trilogian, joka sijoittuu samaan fantasiauniversumiin kuin palkintoja ja kansainvälistä ylistystä kahminut Korpinkehät-sarja. 

Siri Pettersen teki Korpinkehät-fantasiatrilogiallaan läpimurron kautta maailman: sarja on myyty 13 maahan, ja sillä on aktiivinen kansainvälinen fanikunta. Norjalainen Pettersen on myös graafinen suunnittelija; hän on suunnitellut kaikkien kirjojensa kannet ja kartat. 

Kustantaja: Art House
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518876123
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.