Kivinen taivas

Jemisin, N. K.

Elämää suurempi kertomus huipentuu fantasiatrilogian päätösosassa!

Kuu on tulossa takaisin. Mitä se tuo tullessaan - ihmiskunnan tuhon vai jotain muuta, vielä kamalampaa - se kaikki riippuu kahdesta naisesta.

Essun on perinyt mentorinsa voiman. Sen valjastamalla hän toivoo voivansa löytää tyttärensä ja muovata maailman sellaiseksi, jossa yhdenkään orogeenilapsen ei tarvitsisi pelätä. Nassun taas on nuoresta iästään huolimatta saanut maistaa maailman pahuutta ja hyväksynyt sen, mitä hänen äitinsä ei myönnä: että joskus saastunutta ei voi puhdistaa, vaan se pitää tuhota.

Kivinen taivas päättää Murtunut maailma -trilogian, jonka kaikki kolme osaa ovat voittaneet scifi- ja fantasiakirjallisuuden Hugo-palkinnon.

N. K. Jemisin on New York Timesin mukaan sukupolvensa ansiokkain scifi- ja fantasiakirjailija. Hän on saanut lukuisia palkintoja sekä MacArthur "Genius" Fellowshipin poikkeuksellisesta lahjakkuudesta omalla alallaan. Tuottelias Jemisin asuu Brooklynissa seuranaan kissansa KING OZZYMANDIAS.

 

Kustantaja: Jalava
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518876307
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.