Roskakuski

Rönkkö, Markku

Mitä nuori ja menestyvä nainen voi tehdä, kun kaksi lähintä ystävää ovat kaikonneet maailmalle, ainoa vähänkin kiinnostava mies on varattu ja kalenterin täyttävät vain työ ja tyhjyys? Lapsen, tietenkin.

Ihanteellinen sukusolujen luovuttaja löytyy Helsingin yöstä. Tyylikäs ja kyvykäs komistus paljastuu työväenluokan edustajaksi vasta kun on liian myöhäistä. Muutenkaan äidiksi tulon todellisuus ei vastaa lainkaan kuvitelmia. Kun vielä ystävät palaavat kuvioihin yllättävällä tavalla, riitasointuinen sävellys naistriolle, lapsiäänelle ja alfaurokselle on valmis.

Markku Rönkkö debytoi syksyllä 2006 runsaasti kiitosta saaneella Talonmies-romaanilla. Roskakuski jatkaa duunarimiehen omintakeista kuvausta.


"Dialogivoittoinen tarina etenee sutjakkasti, naurattaa. Roskakuski kääntelee paitsi sukupuoli- myös luokkaeroja."
– Päivi Haanpää, Hämeen Sanomat

"Rönkön Roskakuski on ihmisen näköinen kirja, aito, koskettava ja ajatuksia herättävä."
– MeNaiset

"Rönkön kirjoitustyyliä on usein verrattu Kari Hotakaiseen ja hänen kirjojensa maailmaa Aki Kaurismäen elokuviin. Rönkön romaaneihin antaa kaurismäkeläisen vivahduksen etenkin kirjailijan tapa kuvata tavallisia duunarimiehiä." – Tuomas Savonen, Aamulehti

Kustantaja: LIKE
Sidosasu:
ean: 9789520100254
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.