Kononen ja kidnappaajat

Pasanen, Eero

Formulakuuluisuus Kari Jurrin morsian kidnapataan häiden aattona suuren maailman tyyliin. Rosvot luulevat pääsevänsä käsiksi helppoon rahaan, mutta heidän suunnitelmansa aikoo tehdä tyhjiksi Suomen vittumaisin rikostarkastaja Martti Kononen. Kommandomiehet ovat erehtyneet hänen reviirilleen.

Kruununhakalaisella Kirjaklubilla pidetyt aivoriihet tuottavat tulosta ja kuvio hahmottuu pikkuhiljaa. Tutkimukset johtavat Konosen seiskan ratikan reitiltä metsäveljien kannoille ja Viron Haapsaluun kylmäveristen ammattimiesten houkutuslinnuksi. Kononen on nähnyt uransa aikana paljon, mutta tämä tapaus saa karskinkin miehen sisukset kiehumaan.

Eero Pasanen (s. 1947) on siviiliammatiltaan Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston tutkija. Hän päätti aloittaa kirjailijan uran väitöskirjansa valmistumisen jälkeen koska halusi löytää kapakkaelämää halvempaa ja terveellisempää ajanvietettä. Näin syntyi Pasasen dekkarien päähenkilö rikostarkastaja Martti Kononen, tuo kaimansa Martti Ahtisaaren näköinen tyly väkivallan virkamies, joka tonkii rikoksen kuin rikoksen koko 130-kiloisella tarmollaan.

Kirja julkaistaan Pasasen 60-vuotissyntymäpäivillä lokakuussa.

"Eero Pasanen on yksi vähiten tunnetuista rikoskirjailijoistamme – syyttä, sillä komisario Konosesta ja hänen toimistaan kertovat tarinat nostavat kirjailijan ilman muuta alan viiden parhaan kotimaisen tekijän joukkoon." ?– Keskisuomalainen

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520100780
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.