Sadan vuoden inhimillisyys

Salminen, Matti

Kirja toisenlaisesta Helsingistä

Sadan vuoden inhimillisyys kertoo Pelastusarmeijan työstä Helsingissä asunnottomien miesten parissa sadan vuoden ajalta. Kirjalla on kuitenkin laajemmat ulottuvuudet kuin vain pelkkä suuri asuntola Kallion kaupunginosan sydämessä. Se kertoo myös Helsingin kaupungin kehittymisestä, yleisestä historiasta ja niistä kaupungin kasvukivuista, jotka ovat kohdanneet asunnottomiksi joutuneita miehiä.

Kirjan lukuisat miestarinat asettavat lukijan miettimään myös omaa suhtautumistaan elämän kolhimiin ihmisiin.

Teoksen on kirjoittanut ja lukuisista lähteistä koonnut yhteiskuntatieteiden maisteri, toimittaja Matti Salminen. Julkaisija Suomen Pelastusarmeijan säätiö.

"Teos on selkeä tunnustuskirja Pelastusarmeijan pyyteettömästä ja konkreettisesta työstä yhteiskuntamme syrjäytyneimpien hyväksi." -Risto Rasilainen, KD-Kristillisdemokraattinen viikkolehti

"Sekä yömajojen ja asuntoloiden asukkaat että Pelastusarmeijan työntekijät kertovat värikkäästi kokemuksiaan. Heidän tarinansa tekevät kirjasta kiinnostavan ja elävän." – Raili Kettunen, Kotimaa

"Sadan vuoden inhimillisyys tiivistää todellakin jotain ajatonta." - Heikki Hiilamo, Kirkko ja Kaupunki

"Historiikkia lukiessa on pakko haastaa oma sisäinen nimby: Niin paljon energiaa kuluu ongelmien kieltämiseen. Miksi emme yksinkertaisesti vain auttaisi.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu:
ean: 9789520102661
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 92
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Kulttuurihistoria

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.