Winterin viimeinen talvi

Edwardson, Ã…ke

Kymmenes ja viimeinen Winter päättää sarjan komeasti.

Kaksi kummallisella tavalla samankaltaista murhaa ja Winterin rantatontille huuhtoutuva miehen ruumis. Winterin viimeisen pelin palaset ovat kasassa.

Kaksi nukkuvaa naista murhataan. Poikaystävät lojuvat vieressä sikeässä unessa ja joutuvatkin näin ykkösepäillyiksi. Mutta nuoren ja vielä kokemattoman konstaapelin Gerda Hoffnerin mielestä rikospaikoissa on jotain, joka ei soinnu yhteen miesten syyllisyyden kanssa. Lavastuksen ja kätkettyjen viestien tuntu ei jätä häntä rauhaan. Lopulta hän kertoo epäilyistään vaistostaan kuululle Winterille, joka ottaa ne tosissaan. Jäljet johtavat Espanjan Aurinkorannikolle.

Kaivaessaan muiden ihmisten menneisyydestä synkkiä ja kiusallisia salaisuuksia Winter joutuu kohtaamaan myös omat riivaajansa, jotka vievät hänet lopulliselta tuntuvaan välienselvittelyyn eräälle uima-altaalle Marbellaan.

"Parhaimmillaan Edwardson on pelotellessaan lukijaa. Ajatus salamurhaajasta, joka kuvaa videokameralla tulevaa uhriaan tämän nukkuessa rauhassa omassa sängyssään, on kammottava. Ja kaapatun poliisin pakokauhu tämän häilyessä tajuttomuuden tilan rajalla on kuin pahimmassa painajaisessa." – Kansan Uutiset Viikkolehti, Anna Paju

Winterin viimeisessä talvessa Åke Edwardson päättää hienosti kymmenenteen osaansa ehtineen sarjan göteborgilaispoliisista, joka rakastaa pohtimista, jazzia ja mallasviskiä. Winteriä tulevat kaikki kaipaamaan.

"Kymmenen kirjan Winter-sarja on pohjoismaisen rikoskirjallisuuden komeimpia saavutuksia." – Markku Kulmala, Ilkka

"Viimeinen talvi on toisaalta hyvin selkeäpiirteinen murhamysteeri mutta toisaalta myös arvoituksellinen ja mielikuvitusta kiihottava, polveileva rikosarvoitus." – Vesa Kärki, Kaleva

"Edwardson on kautta koko sarjan tasapainoillut hienosti genren perinteen ja uudistamisen välillä." – Svenska Dagbladet

Like on julkaissut kaikki aiemmat yhdeksän Åke Edwardsonin Winter-kirjaa vuonna 1999 ilmestyneestä Enkelitanssista alkaen.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520103132
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.