Blueberry 23 – Ukkosta lännessä

Charlier, Jean-Michel

Blueberry-saaga palaa tarinan alkulähteille.

Like julkaisee ihkaensimmäiset Blueberry-tarinat, jotka ilmestyivät Suomessa Zoom-albumeina 1970-luvulla.

Blueberry on suuren lukijakunnan ja kriitikot valloittanut lännensarja. Se sijoittuu Yhdysvaltojen sisällissotaan ja sen jälkeiseen aikaan pääosissaan huimapäinen luutnantti Mike Blueberry. Sarja alkoi Ranskassa 1960-luvulla, ja se on jatkunut näihin päiviin saakka. Perinteisenä westerninä liikkeelle lähtenyt sarjakuva on saanut jylhän eeposmaisia muotoja, ja Blueberryä on pyöritetty yhä vinhemmissa seikkailuissa.

Käsikirjoittaja Jean-Michel Charlien kuoltua 1989 legendaarinen Jean "Mobious" Giraud on jatkanut sarjaa yksin. Hän keskittyy tällä haavaa muihin töihinsä, eikä uusista Blueberry-seikkailuista ole varmuutta.

”Blueberry maalaa komean kaaren yhä elävää nykysarjakuvan historiaa, ajatuksella tehdyn seikkailun jota lukee mielellään. Piirtäjänä Giraud on alan lahjakkaimpia, mies jolta tuntuu onnistuvan mikä tahansa.” – Helsingin Sanomat

”Charlierin käsikirjoitus on juuri sitä, mitä kunnon lännenseikkailulta tarvitaan: ruuti savuaa, mies haisee ja preerian aurinko on armoton.” – Lapin Kansa

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789520103576
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 85.32

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.