Velka ja vaurauden varjopuoli

Atwood, Margaret

Margaret Atwoodin kirja on älykäs ja kattava sukellus velan käsitteeseen, historiaan ja siihen, minkälainen rooli sillä on ihmisten ja yhteiskuntien elämässä. Velka on kuin ilma, jota hengitämme – sitä pidetään itsestäänselvyytenä niin kauan kunnes jokin menee vikaan.

Kirja ei kerro lainanhallinnasta eikä finanssimaailman kiemuroista vaan velasta ikiaikaisena, keskeisenäaiheena uskonnossa ja kirjallisuudessa. Atwoodin perehtyneisyys ja sivistys paljastuu huikealla matkalla Raamatun teksteistä keskiaikaisen kirjallisuuden kautta viime vuosisatojen romaaneihin. Lisäksi hän selvittää velkaamme yhteiskunnalle ja luonnolle.

Velka ja vaurauden varjopuoli on yhden sukupolvensa lahjakkaimman kirjailijan päivänpolttava, valaiseva ja syvällinen teos kaikkia koskettavasta aiheesta.

Margaret Atwood (s. 1939) on kirjoittanut yli kolmekymmentä kirjaa, niin romaaneja ja runoja kuin esseekokoelmiakin. Lähes kaksikymmentä hänen romaaniaan on suomennettu, tuoreimpana Poikkeustila (Otava, 2007).

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520103798
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 802

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 5
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.