Sankarimatkailija Tallinnan lähijunissa

Kantokorpi, Otso

Tallinnan matkailijan kulkuneuvo jykevöityy ja kiskot vievät pois kaupungista.

Otso Kantokorpi on opettanut suomalaisia liikkumaan Tallinnan raitiovaunuissa. Nyt matka jatkuu vielä jykevämmillä raiteilla. Uudessa kirjassaan Kantokorpi yllyttää matkailijoita hyppäämään Tallinnasta lähteviin sähköjuniin.

Verkostoa hoitavan Elektriraudteen linjat kulkevat 130 kilometriä Tallinnaa ympäröivässä Harjun maakunnassa. Lännessä mennään kahteen suuntaan: luonnonkauniiseen merenrantaan Paldiskissa ja etelämmäs Riisiperen idylliselle maaseudulle. Idässä matkustetaan Aegviiduun, Kõrvemaan metsien rauhaan. Tuttuun tyyliin käydään niin kirkossa kuin baarissakin. Siellä sun täällä matkailijaa odottaa myös kartano tai kolhoosi, jonka kulttuurihistoriaa Kantokorpi on iloksemme selvitellyt.

Letkeästä tyylistään ja asiantuntemuksestaan kiitetyt Tallinnan-oppaat saavat nyt tervetulleen täydennyksen ja matkailija verrattoman apuvälineen, jonka avulla avautuu kappale naapurimaamme elävää maaseutua.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789520104351
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 4721

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 10
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.