Pirjo ja kaveri

Noronen, Paula; Leppänen, Annukka

Miten puhut koiraihmisen kanssa syvällisiä? Miten saat 1000 vastausta deitti-ilmoitukseen (samalta mieheltä)? Mikä on Päivi Räsäsen helvetti? Pirjo kertoo ja Kaveri komppaa!

Pirjo on tavallinen nainen, joka tarkastelee elämää ja sen lieveilmiöitä lakonisten kommenttiensa saattelemana. Aihepiirit löytyvät miehistä, naisista, parisuhteista ja muusta elämästä. Kaveri on mukana komppaava, harvasanainen lesboseksuaali. Kaveri on se hiljainen kaveri, joka monilla naisilla on. Hiljainen hahmo, joka imee siideriään ja josta sanotaan: ”Toi on ton joku kaveri”.

Pirjon ja Kaverin tarkoitus on saada ihmiset nauramaan itselleen ja hyväksymään erilaisuutta. Huumori on  ajoittain rankkaa ja puhuttelevaa, eikä tabuja ole. Pirjo ja Kaveri -sarjakuvaa edeltää käsikirjoittaja Paula Norosen ja muusikko Heidi Nuutilaisen vuonna 2006 aloittama musiikillinen komediashow. Pirjo ja Kaveri ovat esiintyneet lukuisissa tilaisuuksissa, ravintoloissa ja juhlissa.

Paula Noronen on helsinkiläinen freelance-kirjoittaja. Hän työskentelee radion, television ja elokuvan parissa. Annukka Leppänen on Helsingissä asuva tietotekniikan aikuiskouluttaja, graafikko ja kuvittaja.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789520104719
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 8532

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.