Green Day - kolmen soinnun supertähdet

Spitz, Marc

Punkin supertähtien nousu, tuho ja nousu.

Yhdysvaltalainen punkrocktornado Green Day breikkasi kaksi kertaa vuosikymmenen aikana. Ensimmäisen läpimurtonsa myötä se todisti, että punk ei suinkaan ole kuollut, ja toisella läpimurrollaan se osoitti, että Green Day ei suinkaan ole kuollut vaan entistä tiukemmassa iskussa.-

Kun Green Dayn ensimmäinen läpimurtoalbumi Dookie ilmestyi 1994, nuoren lujaa soittavan kolmikon kaupalliset näkymät vaikuttivat sangen rajallisilta, mutta albumista tuli hitti ympäri maailman. Vuosituhannen vaihteessa yhtye näytti olevan kohtalokkaassa laskukierteessä, mutta vuonna 2004 se iski takavasemmalta julkaisemalla -poliittisesti provokatiivisen rockoopperan American Idiotin.

Valaisevassa historiikissaan maineikas rockjournalisti Marc Spitz kuvaa kiehtovasti altavastaajan matkaa menestykseen. Hän on kiertänyt bändin mukana ja saanut siltä lukuisia eksklusiivisia haastatteluja. Spitz tarjoaakin todellisen sisäpiiriläisen näkemyksen siitä, keitä Green Dayn jäsenet ovat, mistä he tulivat ja minne ovat menossa.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789520104733
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 78

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.