Richey Edwardsin jäljillä

Jovanovic, Rob

Manic Street Preachersin kitaristin katoaminen on modernin rockmytologian kuuluisimpia mysteereitä.

 

Kun Manic Street Preachersin masentunut kitaristi-sanoittaja Richey Edwards käveli ulos lontoolaisesta hotellista eräänä helmikuisena aamuna vuonna 1995, sai alkunsa yksi rockhistorian suurimmista ratkaisematta jääneistä arvoituksista. Hänen Vauxhall Cavalierinsa löytyi kaksi viikkoa myöhemmin hylättynä erään huoltoaseman parkkipaikalta Severn Bridgen liepeiltä. Auto-stereoista löytyi Nirvanan In Utero.

Rob Jovanovic naaraa tulkinnallisia johtolankoja Richey Edwardsin vaikeasta elämästä, viimeisistä päivistä ja tuotannosta. Konkreettisia todisteita seuraamalla Edwardsin jäljet kylmenivät nopeasti, mutta vuosien varrella hän oli ehtinyt jättää jälkeensä lukuisia arvoituksellisia kirjeitä, haastatteluita ja sanoituksia. Jovanovic analysoi näitä tekstejä valottaakseen mystisen katoamisen taustoja ja tarjoaa lukijalle oman teoriansa miehen kohtalosta.

Teos on kuitenkin paljon muutakin kuin pelkkä mysteeritarina. Se kertaa Edwardsin elämänvaiheet ja avaa kiinnostavan näköalan Manic Street Preachersin vaiheisiin ja valttikortteihin.

Richey Edwards julistettiin virallisesti kuolleeksi marraskuussa 2008.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520104917
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 78
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Musiikki

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 6
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.