Ralli radalla

Ralli, Simo

Toivottavasti saan kirjoittelullani edes yhden maakuntapuritaanin sekaasin ja vanhat kunnon nurkkakuntalaaset joukolla barrikaadeille. Vähä niin kuin bändinä ollaan saatu Suomen rokkipoliisit hämilleen soittamalla Teuvan murtehella rokkenrollia massoille.

Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeen kitaristi Simo Ralli on armoitettu sanailija ja positiivinen provokaattori. Vuorotta ahkeroivan rokkityöläisen ja maanviljelijän luulisi viettävän hätäästä elämää, mutta kaiken keskellä hän ehtii myös istahtaa miettimään asioita ja kirjaamaan ajatuksiaan ja havaintojaan muistiin. Nyt näitä tekstejä on koottu kirjaksi.

Ralli radalla koostuu Ilkassa ja Maaseudun Tulevaisuuden Kantri-liitteessä julkaistuista kolumneista sekä keikkapäiväkirjan muistiinpanoista. Tien päältä ja talikon varresta kajahtaa raikkaita ja reippaita julkilausumia, jotka tuulettavat kaikkea mihin koskevat. Tämä mies ei naraja, vaan jos on jotain valittamisen aihetta niin aina on myös korjausehdotus – yleensä tietysti sellainen mitä ei hyvällä katsota.

Luova hulluus, terve maalaisjärki ja elämäntapaoptimismi antavat tahdin Rallin riemukkaalle retoriikalle.

Simo Ralli on Lauri Tähkä & Elonkerjuun kitaristi ja teuvalainen maanviljelijä, joka tekee kaikkensa salmiakki-vinoneliön ja suomalaisen mallasohratuotannon eteen.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789520105037
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 4
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.