Georgia - Pelinappula uudessa suuressa pelissä

Gharton, Per

Georgia näyttäytyy alueena, jonka sijainti asettaa sen eräänlaiseksi maailman keskipisteeksi. Kaukasian alueella olevat luonnonvarat kiinnostavat maailmalla laajalti, ja niihin liittyvä politiikka nostaa Georgian jatkuvaksi puheenaiheeksi tavalla tai toisella. Georgia ei ole pelkästään läpikulkualue, jonka kautta öljy tai kaasu kuljetetaan maailmalle, vaan sillä on toisenlaisetkin kasvot. Kirjassa kerrotaan alueen pitkästä historiasta sekä kulttuurista ja politiikasta. Niihin liittyvät edelleen läheisesti Neuvostoliitto sekä sen hajoamisen aiheuttamat ongelmat. Georgian itsenäisyyden taival ei ole ollut helppo. Tässä kirjassa Georgian surulliset tapahtumat eivät jää pelkäksi uutisoinniksi, vaan Per Gahrton pureutuu pintaa syvemmälle.

Pehr Gahrton on ruotsalainen poliitikko ja entinen ympäristöpuolueen Euroopan unionin parlamentaarikko, joka on työnsä puolesta tutustunut Etelä-Kaukasian tilanteeseen. Hän toimi siellä EU:n raportoijana ja vaalitarkkailijana.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789520106096
Ilmestymisvuosi: 2011

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.