Tohtori Ozzyn omituiset ohjeet

Osbourne, Ozzy

Luottaisitko terveytesi sellaisen miehen käsiin, joka on purrut pään poikki elävältä lepakolta ja myrkyttänyt ruumistaan alkoholilla ja huumeilla 40 vuotta? Tuhannet ihmiset ovat näistä meriiteistä vakuuttuneet. "Tohtori" Ozzy Osbournen terveyspalstalle Sunday Timesiin tulvii hädän- tai huumorinalaisten kysymyksiä, ja Ozzy vastaa niihin kieli milloin poskessa, milloin keskellä suuta.

Tämä teos on kooste tohtori Ozzyn palstan annista. Kysymykset kattavat kaikki mahdolliset ongelmat helvetin ja taivaan välillä. Vastaukset ovat outo sekoitus tervettä järkeä, epätervettä esimerkkiä, surrealistisia assosiaatioita, hilpeitä tai puistattavia omaelämäkerrallisia anekdootteja ja rakastettavaa suurisydämisyyttä. Tohtori Ozzy pelastaa pinteestä kaikki, jotka eivät kehtaa tai jaksa mennä lääkäriin. Ja kaikki, jotka eivät muuten repeile tarpeeksi.

Ozzy Osbourne (oik. John Michael Osbourne, s. 1948) on rockin rakastetuin sekopää. Aluksi Black Sabbathin vokalistina toiminut ja sittemmin soolouralle lähtenyt Osbourne on myynyt yli sata miljoonaa levyä ja esiintynyt perheineen ilmiömäisen suositussa tosi-tv-sarjassa The Osbournes. Like on julkaissut myös Ozzyn omaelämäkerran Minä, Ozzy ja Black Sabbath -bändielämäkerran Sabbath Bloody Sabbath.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520106478
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 78
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Musiikki2307

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.