Budapest Metro - Kaupunki ja vallankumous pinnan alla

Matekovits, Tamas

 

Pääoma riehuu Budapestin harmaankoleilla kaduilla. Kaikki tavarat on laitettu myyntiin ja ihmisen arvo todettu halvaksi. Matalalla jyrisevät bassokuviot ja maan alta kuuluva laulu alkavat kuitenkin vetää yhä syvemmälle maaperän uumeniin. Siellä kaupungin verisuonissa jyskyttää sininen Ev-3-metrovaunu. Se kuljettaa sisällään vaihtoehtoa.

Budapest Metro on matkakirja ja kuvallinen tutkielma, jossa etsitään tietä ulos aikaamme leimaavien ongelmien noidankehästä. Matkan aikana kohdatut historialliset kokemukset, ihmisten tarinat ja heidän esittämänsä ajatukset alkavat muuttaa esseetä manifestiksi. Kun saatanalliset myllyt rikkovat ihmiskuntaa, kokoaa metrokirja jokaisen osaksi ihmisten liikettä.

Radikaalit konstruktivistit liikkuvat kaupungin rakenteissa.Metrotunnelissa kaikuva musiikki rikkoo apokapitalistisen järjestyksen. Maanalainen kuva-arkkitehtuuri näyttää yhteisöllisen elämänmuodon kuvan.

Internetsivuilla kuvia, musiikkia, linkkejä ja muuta:

http://www.rauhanpuolustajat.org/budapestmetro/

 

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789520106928
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 75.7

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.