Aamun kirkastus

Pekkola, Mika

Aamun kirkastus on kauhuromantiikan varjoja uhkuva romaani uskonnollisesta yhteisöstä. Lumoavan intensiivisesti kirjoitetun teoksen päähenkilö, Aamu, on saarnamiehen tytär, seurakuntansa kiivaasti suojelema mutta siitä vieraantuva nuori nainen. Aamu etsii hiljaa omaa tietään keskellä äärikonservatiivista maaseutumiljöötä ja löytää heräävän seksuaalisuutensa, lihallisuuden kiroista syntisimmän. Kauhukseen hän alkaa kokea unenomaisia, apokalyptisiä harhanäkyjä hekumoivan ruumiinsa tuhoutumisesta helvetin tulissa.

Aamun kirkastus on romaani naiseuden kynnyksellä olevasta tytöstä, jonka sisäinen elämä asettuu sovittamattomaan ristiriitaan uskonnon vaatimusten kanssa. Se on myös kertomus naisen vapautumisesta, ystävyydestä, kuoletetuista toiveista ja siitä, kuinka oman tien löytäminen voi vaatia suunnattomia uhrauksia. Romaani peilaa myös äärikonservatiivisissa uskonlahkoissa tapahtuneita skandaaleja.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520107161
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.