Taisteluni 4

Knausgård, Karl Ove

”Knausgård tekee kirjallisuuden historiaa.” Morgenbladet

YlistetynTaisteluni-sarjan Neljäs kirja on tarina kertojan nuoruusvuosista. Lukiosta valmistunut Karl Ove muuttaa kauas pohjoiseen pikkukylään, jossa hän alkaa työskennellä opettajana ja elättelee haaveita kirjailijan urasta. Työt luistavat, hän kirjoittaa muutaman novellin ja kyläläiset tuntuvat hyväksyvän hänet. Lisäksi kylän nuoret naiset huomaavat hänet.

Talven pitkän kaamoksen myötä synkkyys valtaa kertojan mielen, ja hän alkaa juoda liikaa ‒ eikä usein muista illan tapahtumia seuraavana aamuna. Kirjoittamisesta ei tule mitään, ja hän kadottaa itsensä. Opettajan työ pakottaa kertojan pitämään kiinni arjen rutiineista, ja hän alkaa elätellä lämpimiä tunteita alaikäistä oppilastaan kohtaan.

Karl Ove Knausgård (s. 1968 Norjassa) asuu Ruotsissa vaimonsa ja kolmen lapsensa kanssa. Hän on yksi Pohjoismaiden tunnetuimmista ja palkituimmista nykykirjailijoista. Huikean monitahoinen ja mestarillisen taidokas Taisteluni-sarja on ollut Pohjolassa huima arvostelumenestys ja bestseller-listojen kärkinimi, ja sarjan käännösoikeudet on myyty kymmeniin maihin.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520109929
Ilmestymisvuosi: 2014
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.