Laittomat

Lius, Tuomas

Pääosissa: KGB:n entinen agentti, piinkova naiskonstaapeli ja hurmaava maalaisrenttu

On kulunut kolme vuotta siitä, kun Julia Noussairin ja Marko Pippurisen muodostama epätodennäköinen kaksikko kohtasi Hakan merkeissä. Huikean seikkailun innoittamana mies karistelee autokorjaamon pölyt haalareistaan ja pistää pystyyn etsivätoimiston. Yritys hyytyy lähtöruutuun, kun Marko saa todeta, ettei maailman pelastaminen biologiselta aseelta takaa töitä lama-ajan Suomessa. Ulosottomiehen uhatessa hän ottaa vastaan taksikuskin pestin siskonmiehen firmassa Tohmajärvellä.

Julia on jättänyt poliisin työt ja keskittyy liimailemaan pirstoutuneen elämänsä palasia paikoilleen. Sitten hän tulee sotketuksi häikäilemättömään murhaan. Julia jäljittää murhamiehet Pohjois-Karjalaan ja pyytää Markolta tutkinta-apua.

Rikoksen jäljet johtavat kauas historiaan ja Neuvostoliittoon, jossa KGB on antanut kuolleiden henkilöllisyyksiä kaikkein salaisimmille vakoojilleen - illegaaleille.

Nyt pelikentän vastakkaisella laidalla odottaa häikäilemätön vanhan koulukunnan vakooja, joka jatkaa illegaalien tehtailua ja ammentaa oppinsa KGB:n likaisten temppujen manuaalista. Tässä ottelussa hyvän ja pahan rajat hämärtyvät - kaikki ovat tavalla tai toisella laittomia.

 

Kustantaja: Like-pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789520116613
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.