Sahramin arvoitus. Lasse-Maijan etsivätoimisto

Widmark, Martin

Paninin ja Pellin kahvilasta on sahrami lopussa. Lasse ja Maija haluavat auttaa kahvilanpitäjiä ja kipaisevat Vallilan supermarkettiin sahramiostoksille. Siellä odottaa kuitenkin yllätys. Viimeksi saapunut mauste-erä on kadonnut! Jonkun on täytynyt murtautua kaupan varastoon ja kähveltää se. Joulu on vaarassa millä ihmeellä kullankeltaiset sahramipullat nyt
maustetaan? Lumesta löytyvät epäilyttävät jalanjäljet, joita Lasse ja Maija ryhtyvät seuraamaan. Tämänkertainen etsivätehtävä on ratkaiseva. Varkauden selvittämisen lisäksi etsiväkaksikon harteilla lepää myös vallilalaisten joulurauha!Jo yhdestoista Lasse-Maijan etsivätoimisto tarjoaa taas yllätyksellisen, sopivan jännittävän ja helppolukuisen lukuhetken pienimmille dekkarinystäville. Sarja on saavuttanut Suomessakin suursuosion. Ruotsissa Lasse-Maijan etsivätoimisto -kirjat ovat jatkuvasti myyntilistojen kärjessä.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu:
ean: 9789520400651
Ilmestymisvuosi: 2018

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.