Eikä yksikään joka häneen uskoo

Behm, Jukka

Ensimmäisen uskonnollisen elämyksen Henri on kokenut maatessaan pöydän alla ja tuijottaessaan hoitotädin tyttären sukkahousujen haarakiilaa.

 

Vuosia myöhemmin Henri ajautuu raamattupiiriin, jolla on karismaattinen vetäjä ja paljon toinen toistaan kauniimpia naisjäseniä. Eletään 1990-lukua ja maailmanlopun merkit ovat ilmassa. Mutta kun kukaan ei tempaakaan nuoria raamattupiiriläisiä taivaaseen, monen usko alkaa horjua ja eristäytyneen piirin sisällä kyteneet seksuaaliset jännitteet ja syyllisyydentunteet purkautuvat kohtalokkain seurauksin.

Jukka Behmin romaani on kertomus horjumattomasta uskosta, orastavasta rakkaudesta ja vallasta, jolle mikään ei ole pyhää.

Jukka Behm (s. 1973) on kouvolalainen kirjailija, jonka esikoisromaani Dr. Mumbai voitti Tammen ja Bonnierin pohjoismaisen romaanikilpailun 2007 ja viimeisin romaani Pehmolelutyttö WSOY:n nuortenromaanikilpailun 2017. Pehmolelutyttö nousi myös Finlandia Junior -ehdokkaaksi.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520401566
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.