Palaudu ja vahvistu
Ei saatavilla

Palaudu ja vahvistu

Jaakkola, Kaisa

Tätä on toivottu! Suosikkikirjailijan opas arjen palautumiseen. 

Ehditkö palautua arjen kiireistä? Kirja opettaa palautumisen taitoja, jotka vähentävät väsymystä ja vahvistavat jaksamista arjessa. 

Puolet työikäisistä suomalaisista kokee väsymystä, joka tekee arjessa jaksamisesta hankalaa. Moni on huomaamattaan stressaantunut ja ahdistunut ylikuormituksen seurauksena. Riittävä unikaan ei välttämättä korjaa oloa. 

Usein ajatellaan, että palautuminen liittyy vain urheiluun. Hektinen elämä voi kuitenkin olla keholle ja mielelle kuin jatkuvaa urheilusuoritusta. Elämä voi myös heittää tiellemme vaikeita tapahtumia, jotka kuormittavat kohtuuttomasti. Siksi jokainen meistä tarvitsee palautumista. Kirja opettaa palautumisen taitoja, jotka paitsi vähentävät väsymystä, myös vahvistavat jaksamista arjessa. Elimistön omat korjausmekanismit käynnistyvät, kun keho ja mieli rauhoittuvat uusien taitojen myötä. 

DI Kaisa Jaakkola on hyvinvointivalmentaja, luennoitsija ja mindfulness- ja joogaohjaaja. Kaisa Jaakkola toi kehon hormonitasapainon ja palautumisen tärkeyden suuren yleisön tietouteen muun muassa kirjallaan Hyvän olon hormonidieetti. Jaakkola on kirjoittanut useita suosittuja tietokirjoja hyvinvoinnista ja hormonien vaikutuksesta terveyteen. 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789520401641
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: 59.3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.