Ultima

Hilton, Lisa

Maestra 3 – kohutun trilleritrilogian kliimaksi!

Lisa Hiltonin trilleri Maestra kohautti koko maailmaa ilmestyessään vuonna 2016, ja nyt tarinalle saadaan vihdoin huima huipennus. Rakasta sitä. Vihaa sitä. Lue se.

Ultima jatkaa siitä, mihin tulinen sankaritar Judith Rashleigh Dominassa jäi. Judithia vainoavat menneisyyden virheet, ja nyt korruptoitunut Italian poliisi onnistuu sieppaamaan tämän taide-elämän terrorisoijan. Siitä alkaa taisto elämästä ja kuolemasta: Judithin, tai nykyään Elizabethin, on uskottavasti väärennettävä jopa satojen miljoonien dollarien arvoinen taidemaalaus – tai kohdattava karmivat seuraukset. Tyssääkö trillerin tähden tie, vai onnistuuko Judith jälleen siinä, mikä on mahdotonta?

Kohukirjailija Lisa Hilton kasvoi Englannissa. Hän on opiskellut sekä asunut ympäri maailmaa ja työskennellyt toimittajana, taidekriitikkona sekä tv-juontajana. Hiltonin trilleri Maestra herätti maailmanlaajuista huomiota, ja sen elokuvaoikeudet myytiin välittömästi.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789520402808
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.