Vaanivat silmät (pokkari)

Clark, Mary Higgins

Mary Higgins Clarkin läpimurtojännäri - täynnä kiduttavaa jännitystä ja koskettavaa inhimillisyyttä 

Raaka murha on muuttanut neljän ihmisen elämän: Toimittaja Steve Petersonin - murhattu oli hänen vaimonsa. 18-vuotiaan Ronald Thompsonin - hänet on tuomittu kuolemaan Steven vaimon murhasta, vaikka hän yhä uudelleen vakuuttaa syyttömyyttään. Steven pikku pojan Neilin - hän ehti nähdä vilahduksen murhaajasta. Steven uuden tyttöystävän Sharonin - hän vastustaa kuolemantuomiota kiihkeästi. 

Juuri kun julkinen taistelu Ronaldin kuolemantuomiosta riehuu kiivaimmillaan, Sharon ja pikku Neil kidnapataan. Askel askelelta kirjailija seuraa sairasmielisen sieppaajan toimintaa ja ajatuskulkuja, jotka saavat veren hyytymään suonissa. Tavoittamattomissa, New Yorkin keskusaseman kumisevien holvien kätköissä, Sharon ja Neil odottavat hullunovelan kidnappaajan armoilla Ronaldin teloituksen hetkeä. Se lähestyy vääjäämättä - ja se on myös oleva heidän viimeinen hetkensä. 

Kustantaja: Tammi pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789520403096
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: T84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen8
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.