Kultavainiot
Ei saatavilla

Kultavainiot

Tuominen, Pirjo

Iloinen ja menestyksekäs 20-luku on takanapäin, edessä ankara pula-aika työttömineen, konkursseineen ja pakkohuutokauppoineen. Sen lopulla alkaa kuitenkin nousukausi, jota kultaavat unohtumattomat aurinkokesät.

Linda, nuori leski, jää yksin kamppailemaan Huovin sahan johtajana. Vanha rakkaus ei ruostu, mutta elämä tuo Lindalle myös uuden onnen mahdollisuuden. Joel kasvattaa määrätietoisesti entisen Knaapin torpan maita ja vaurautta, se on hänen vastauksensa punavangin kokemiin nöyryytyksiin. Fasismin nousu varjostaa koko mannerta, Berliinin olympialaisten riemukkaat tunnelmat vaihtuvat suursodan myrskypilviin. Marraskuun viimeisenä päivänä 1939 puna-armeija vyöryy yli Suomen itärajan.

Kultavainiot jatkaa romaaneissa Itkevät syvät vedet ja Sillat yli joen alkanutta tarinaa. Rakastetun Satakunta-sarjan neljäs osa Maan nälkä ilmestyy pokkarina marraskuussa 2018.

"Tuomisen kirja on viihderomaani parhaasta päästä." - Aamulehti

 

Kustantaja: Tammi pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789520403256
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.