Etelä-Skandinavian vaellusreitit
Ei saatavilla

Etelä-Skandinavian vaellusreitit

Ahonen, Aho

Toteuta unelmiesi vaellusreissu Etelä-Norjan huikeaan luontoon!

Suositun retkiopaskirjailijan uutuusteos on korvaamaton apu Etelä-Norjaan matkaavalle. Liki 200 vaellusreittiä!

Etelä-Skandinavian vaellusreitit on kattava ja asiantunteva tietopaketti Etelä-Norjan vaellusalueilta. Kirjasta löytyy noin 200 vaellusreitin yksityiskohtaiset ja taidokkaasti kuvitetut reittikuvaukset, joiden avulla voit suunnitella oman vaelluksesi Etelä-Norjan klassikkomaisemiin. Reittikuvaukset kertovat reittien vaativuuksista, upeista jäätiköistä, vesiputouksista sekä tietenkin vaellustuvista ja niiden erilaisista palvelutasoista. Koska reittien valikoima on laaja, opas sopii monenlaisille vaeltajille aloittelijasta konkariin. Reittien vaativuustaso ja erikoisuudet (esim. nähtävyydet) on merkitty selkeästi. Kirjan kuvat esittelevät alueen luontoa ja henkeäsalpaavia maisemia. Vastaavanlaista tietokirjaa ei ole aiemmin ollut saatavilla suomeksi.

Harri Ahonen (s. 1976) on käynyt vaeltamassa Skandinavian erämaissa yli kymmenen vuoden ajan. Hän on myös asunut Norjassa monta vuotta ja tutustunut siellä paikalliseen vaelluskulttuuriin. Kirjan upeat kuvat ovat Harrin vaelluksilla vuosien varrella ottamia. Harrin aiemmat kirjat Pohjois-Skandinavian vaellusreitit, Keski-Skandinavian vaellusreitit ja Pohjois-Norjan rannikkoreitit ovat olleet suosittuja retkeilijöiden keskuudessa.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520403928
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: 79.4

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.