Ella ja kaverit ihan kuninkaina

Parvela, Timo

Kuka on Aurinkokuninkaan jälkeläinen?

Hauskassa uutuustarinassa Ella ja kaverit selvittävät sukujuuriaan, eikä hupaisilta sattumuksilta vältytä.

Ellan opettaja ilmoittaa luokkansa dna-testiin, jolla selvitetään mistä päin maapalloa kunkin esivanhemmat ovat kotoisin. Tulosten mukaan joku heistä on itsensä Aurinkokuninkaan jälkeläinen! Mutta kuka? – Sukutestin tulokset ovat tulleet! minä kiljaisin.– Ihanaa, nyt minä saan selville, minkä maan prinsessa minä olen, Tiina huokaisi.– Suomessa ei ole prinsessoja, Pukari murahti.– Kyllä presidentilläkin voi olla lapsi, minä puolustin Tiinaa.– Presidentin lapsi ei ole prinssi eikä prinsessa, Pukari jatkoi.– Mikä satuolento se sitten on? kysyi Pate.Hirmuisen hauskaa Ella ja -kaverit sarjaa luetaan jo yli 30:llä kielellä!

Timo Parvelan vastustamattoman hauska Ella ja kaverit -sarja on valloittanut maailmaa kirjojen, elokuvien, näytelmien ja musiikin muodossa -- jopa sinfoniaorkesterin säestyksellä! Kuvittaja Mervi Lindman on antanut Ellalle ja hänen kavereilleen iloisen ja vauhdikkaan piirrosasun.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520404758
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.