Syntax error

Pulkkinen, Marko

Röyhkeää naurua aikamme suurimmalle nälälle - huomionkipeydelle! 

Popparit esiin! Kaikkien tunteman mediapersoonan Harry S. Turusen hervottoman hauska syöksykierre menestyksestä tuhon partaalle. 

Harryn ura on kuin mikropopparit - se alkaa lupaavasti poksahdellen, kiihtyy tasaiseen rätinään ja hiipuu, kunnes jäljellä on vain kasa käryävää hiillosta. Alussa kaikki on hyvin: Elämäntapavalmentaja Harrya revitään puhujakeikalta toiselle, hän hurmaa yleisönsä ja firma kukoistaa. Vierellä on edustava nuori puoliso. Harryn firman hallitus pursuaa mediamaailman julkkiksia. 

Isän kuoleman myötä mopo karkaa käsistä: alkavat harkitsemattomat ja yli-itsevarmat irtiotot jotka johtavat someraivoon. Maine on vaakalaudalla, bisnes sakkaa. 

Marko Pulkkisen esikoisromaani on röyhkeän humoristinen satiiri nykyajan ilmiöistä ja menestyksen nälästä - ja sen hinnasta.

"Mutta vallan viihdyttävää luettavaa hänen uskottavan ja uskomattoman rajalla liihottava teoksensa on, posketon näköiskuva maasta, jossa koko kansa näyttää kadottaneen lauseoppinsa. Sosiaalisen median armoilla mikä tahansa lause voi lopulta tarkoittaa ihan mitä tahansa, sillä ainoastaan mojovimmat ja törkeimmät näkökulmat ja tarinat pääsevät esiin." -Antti Majander, HS

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520404932
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Citycenter1
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.