Sydämen asioita

Ernman, Beata; Ernman, Malena; Thunberg, Greta; Thunberg, Svante

Ilmastovaikuttamisen nuoren supertähden ja hänen perheensä koskettava tarina

Ilmastonmuutos uhkaa planeettaamme ja yhä useampi kokee ympäristöahdistusta. Kirja kertoo tositarinan perheestä, joka käsittelee henkilökohtaista kriisiään ryhtymällä taistoon ilmastonmuutosta vastaan.

Malena Ernman, yksi Ruotsin tunnetuimpia oopperalaulajia, eli jännittävää elämää matkustaen maailmalla puolisonsa Svante Thunbergin ja lastensa kanssa. Kun Greta, tyttäristä vanhempi, lopettaa 8-vuotiaana syömisen miltei kokonaan, perheen arki hajoaa. Vanhemmat ponnistelevat saadakseen apua koulusta ja terveydenhuollosta. Lopulta tytär saa diagnoosin Aspergerin oireyhtymästä. Myös nuorempi tytär Beata alkaa oireilla ja saa diagnoosit muun muassa Aspergerista ja ADHD:stä.

Sitten Greta näkee koulussa dokumentin ilmastokriisistä ja järkyttyy: Miksi tästä ei puhuta, vaikka tämä on ainoa tärkeä asia? Greta taivuttelee vanhempiaan muuttamaan elämäntapojaan eikä halua enää lentää. Syömishäiriö alkaa parantua samalla, kun Greta löytää intohimonsa. Maailmanlaajuiseen julkisuuteen hän nousee 15-vuotiaana elokuussa 2018 ryhtyessään koululakkoon Ruotsin valtiopäivätalon edessä Tukholmassa saadakseen huomiota ilmastokriisille.

Malena Ernman on yksi Ruotsin tunnetuimmista oopperalaulajista ja Sydämen asioita -kirjan tekijä yhdessä miehensä Svante Thunbergin sekä tyttäriensä Greta Thunbergin ja Beata Ernmanin kanssa.

 

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520409944
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.