Kirstin (pokkari)
Ei saatavilla

Kirstin (pokkari)

Utrio, Kaari

Kaari Utrion lumoava esikoisromaani!

Kokonaista neljä vuotta sai Ruotsi-Suomen loistava merisankari ja valtiomies Klaus Kristerinpoika Horn kierrellä punakutrisen Kirstin-neidon ympärillä, ennen kuin lopulta sai taivutettua kesyttömän kaunottaren morsiamekseen. Kahden poikkeuksellisen ihmisen lemmentarinan taustana on Kustaa Vaasan ja Eerik XIV:n kuohuva aikakausi. Ruotsi-Suomen, Viipurin ja Tallinnan ylhäiset ja alhaiset kulkevat värikkäänä kavalkadina ohitsemme.

Kirja tulvii säihkyviä kuvauksia linnojen ja kartanoiden elämästä, loistosta ja pidoista, mutta myös raskaiden vainojen ajoista ja nälkätalvista Suomen piilopirteissä, niin aatelisten kuin tavallisten kansanmiestenkin kärsimyksistä ja koettelemuksista verisen aikakauden myrskyissä. Henkeäsalpaavassa loppujaksossa eteemme levittäytyy koko purjelaivakauden merisodan mahtava loisto ja kurjuus Klaus Kristerinpojan voittaessa herruuden Itämerellä. Kirstin on hehkuvan jännittävä kuvaus Ruotsi-Suomen 1500-luvusta ja suuresta rakkaudesta sotaisan ajan vaarojen keskellä.

 

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789520411244
Ilmestymisvuosi: 2019

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.