Aikuiset

Unsworth, Emma Jane

Hauskempi kuin Sally Rooney, epätoivoisempi kuin Fleabag. 
Neuroottinen draamakomedia Instagram-ajasta, elämästä jossa ruusuilla on esitettävä tanssivansa, vaikka selän alla pistelee kuollut kaktus. 

Kolmikymppisen Jenny McLainen elämä on syöksykierteessä. Hän on juuri menettänyt sekä poikaystävänsä että feministisen kolumninsa, koska feministi ilman kuuluisaa valokuvaajamiestä ei kiinnosta ketään. Kaiken lisäksi ex on alkanut seurustella naisen kanssa, josta Jennyllä on krooninen Instagram-pakkomielle. Ja pahempaa on tulossa! Digiajan koomisin hittiromaani osuu naulan kantaan kuvatessaan, millaista on olla nainen juuri nyt, maailmassa, jossa elämänvalintansa on tehtävä puolitotuuksien, täyssumutusten ja järjettömien odotusten ristipaineessa. Minkä valokuvan äärellä sitä tänään murentuisi? 

Emma Jane Unsworth (s. 1978) on brittiläinen kirjailija, joka Lena Dunhamin ja Caitlin Moranin hengessä voimaannuttaa nuoria ja ei enää niin nuoria naisia. Liki säädyttömän hauska ja terävä Unsworth on voittanut romaaneillaan lukuisia palkintoja. Myyntilistojen kärkeen välittömästi ampaissut Aikuiset on hänen ensimmäinen suomennettu teoksensa. Kolumnistina ja tv-käsikirjoittajana toimivan Unsworthin toinen romaani Animals filmatisoitiin 2019, ja myös Aikuisista on tulossa elokuva.  

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520412289
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Kauno 2021 ja klassikot

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen8
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.