Pyhän Olavin retkeilyreitit

Ahonen, Harri-Ala-Tala, Aada

Kulttuurihistoriaa ja luonnonnähtävyyksiä

Kansallispuistoja ja kivikirkkoja, linnanmuureja ja lintuvesiä... Koe Etelä-Suomen merkittävät nähtävyydet hurjan viikinkikuninkaan jalanjäljissä.

Tuhat vuotta sitten viikinkikuningas Olav Haraldsson teki matkan läpi nykyisen Etelä-Suomen. Matka vei lopulta Norjan Stiklestadiin ja siellä taisteluun, jossa kuningas kaatui. Keskiajalla kirkko julisti hänet pyhimykseksi. Nyt Pyhän Olavin jalanjäljissä voi kulkea läpi Etelä-Suomen yhtenäistä reittiverkostoa pitkin. Olavinlinnan kupeesta alkava matka päättyy Saaristomeren aavoihin maisemiin. Patikoidessa ja pyöräillessä vastaan tulevat niin aurinkoiset rantakalliot ja järvenselät kuin jylhät linnanmuurit ja keskiaikaiset kirkot.

Harri Ahonen on kokenut Skandinavian erämaiden vaeltaja. Hän on aiemmin julkaissut retkeilijöiden keskuudessa suositut teokset Pohjois-Skandinavian vaellusreitit, Keski-Skandinavian vaellusreitit, Pohjois-Norjan rannikkoreitit ja Etelä-Skandinavian vaellusreitit. Aada Ala-Tala on kameran kanssa seikkaileva vaeltaja, pyöräilijä ja purjehtija sekä kansainvälisesti työskentelevä eräopas.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789520412753
Kirjastoluokka: 79.4
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Ulkoilu&vaellusoppaat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.