Uskomattomat ennätystenrikkojat

Pearson, Jenny

Miten vaikeaa maailmanennätyksen rikkominen on?

Pearsonin toinen superhyvä kirja.

Jos jotain on särkynyt, Lucy korjaa sen. Mutta omaa äitiään hän ei pysty korjaamaan. Kunnes hän keksii uskomattoman suunnitelman. Lucy ja hänen paras ystävänsä päättävät rikkoa maailmanennätyksen ja tavata kuuluisan poptähden ja Ennätystenrikkojat-ohjelman juontajan Paul Castellinin.

Ennätysten rikkominen voi olla helppoa, mutta oppiiko Lucy, että onnellisuutta ei voi suunnitella?

Jenny Pearsonin esikoisromaani Freddien superihmeellinen seikkailu myytiin heti yli kahteenkymmeneen maahan. "Ei ihme, sillä Pearsonin kerronta on kertakaikkisen hauskaa, onnistunutta ja sydämeenkäypää", kirjoittaa Sanna Kangasniemi Helsingin Sanomien arviossaan. HS 11.12.2021

Jenny Pearson, Maailman paras opettaja, on palkittu kuudella mukilla, yhdellä jääkaappimagneetilla, seinälaatalla ja usealla onnittelukortilla. Kun hän ei ole inspiroimassa oppilaitaan koulussa, hän rentoutuisi mielellään kahden poikansa kanssa, mutta se ei ole mahdollista, sillä pojat pitävät häntä elävänä kiipeilyseinänä.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520413408
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: N84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.