Korona

Korpiola, Lilly - Poutanen, Petro

Merkittävä tietokirja koronan yhteiskunnallisista vaikutuksista 

Koronakriisin lopulliset vaikutukset eivät ole vielä nähtävissä. Se kuitenkin tiedetään, että maailma on muuttunut perusteellisesti. 

Sosiologi Ulrich Beck näki 80-luvulla maailman menevän kohti "riskiyhteiskuntaa", jossa sosiaaliset, poliittiset, taloudelliset ja yksilölliset riskit luisuvat yhteiskunnan seuranta- ja turvainstituutioiden otteesta. Korona on muuttanut maailman "digitaaliseksi riskiyhteiskunnaksi", jossa ihmisiä ja yhteiskuntaa järisyttävät tapahtumat koetaan median välityksellä samanaikaisesti eri puolilla maailmaa. Samalla koronasta on tullut tapahtuma, jonka vaikutukset ovat itse virusta paljon laajemmat. "Etä", "digi" ja "media" ovat olleet keskiössä, kun ihmiset ovat jäsentäneet sosiaalisen elämänsä uusia pelisääntöjä. 

Korona - Riskiyhteiskunnan musta joutsen piirtää tarkan ja analyyttisen kuvan koronan vaikutuksista ihmisten elämään, arkeen ja yhteiskunnalliseen kokemukseen ensimmäisen pandemiavuoden aikana, lähtien liikkeelle "päivästä nolla" Suomessa 26.2.2020 ja päättyen ensimmäiseen vuosipäivään. Koronan lopullisia ja laajakantoisia vaikutuksia on mahdoton ennustaa, mutta teos tarjoaa lukijalle tärkeitä työkaluja pandemian laajempien yhteiskunnallisten vaikutusten jäsentämiseen. 

Lilly Korpiola on tietokirjailija sekä viestinnän, johtamisen ja vaativan vuorovaikutuksen valmentaja. Petro Poutanen (VTT) on viestinnän asiantuntija, tietokirjailija ja tutkija. Hän on perehtynyt sosiaalisen median, verkon ja digitaalisen viestintäympäristön murrokseen.  

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520418052
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 30.11

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.