Sanojen paino

Mercier, Pascal

Pohdiskeleva romaani kielestä ja oman äänen löytämisestä. 
Yöjuna Lissaboniin -kirjailijan uutuus! Rachel Cuskin hengessä kerrontaa kieputtava romaani saa pohtimaan uusien alkujen mahdollisuutta. 

Simon Leyland on kääntäjä, joka on rakentanut elämänsä sanojen varaan. Kun dramaattiset tapahtumat saavat hänet palaamaan Lontooseen Italian-vuosien jälkeen, vastassa on hiljainen tyhjyys. Satunnaiset kohtaamiset tuntemattomien kanssa ajavat Simonin puntaroimaan kielen vaikutusta, muistin petollisuutta ja taiteen keinoja kellojen seisauttamiseen. Mietteliäs romaani muistuttaa, että meidän kaikkien on löydettävä oma ääni, jonka kautta kertoa oma tarinamme - myös itsellemme. 

Pascal Mercier on sveitsiläisen Peter Bierin kirjailijanimi. Hän syntyi Bernissä vuonna 1944. Mercierin romaani Yöjuna Lissaboniin on ihastuttanut lukijoita ympäri Eurooppaa ja nostanut Mercierin eurooppalaisten nykykirjailijoiden etujoukkoon. Kirjailijan roolin ulkopuolella Pascal Mercier on luonut mittavan uran yliopistomaailmassa. Hän väitteli filosofian tohtoriksi vuonna 1971 aikaa käsittelevällä väitöskirjallaan.  

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520421335
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen10
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.