Häiriömerkintä

Marttinen, Annamari

Rahattoman suurin omaisuus on häpeä. 

Tunteisiin käyvä romaani kertoo, kuinka velkakierre ajaa perheellisen naisen elämän umpikujaan. Se on samalla tärkeä puheenvuoro siitä, mistä ihmisarvo silmissämme muodostuu. 

Autoliikkeen sihteerillä Karoliinalla on mukava työ, joka toinen viikko luonaan asuva teini-ikäinen tytär ja elämä, joka on asettunut avioeron jälkeen vihdoin uomiinsa. Unelmien täyttymys on oma asunto, joka on juuri sellainen kuin hän on aina unelmoinut. Muutosta alkaa epäonnisten tapahtumien vyöry, jossa normaaliuden kulissi uhkaa kadota. Karoliina kohtaa sen, mitä moni meistä pelkää. 

Annamari Marttinen kuvaa eläytyvästi ja tarkkanäköisesti, kuinka voimakas häpeä syntyy siitä, ettei rahaa yksinkertaisesti ole. 

Annamari Marttinen on tunnettu elämänmakuisista ja voimaannuttavista romaaneistaan. Hän on saanut lukiolaisten myöntämän Nuori Aleksis -palkinnon romaanistaan Korsetti (2018).  

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520422448
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Kauno 2021 ja klassikot

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen8
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.