Elina ja Sofia. Rohkeasti sinä!

Elina ja Sofia

Ilo irti erilaisuudesta! 

Suosikkitubettajat Elina ja Sofia kannustavat lapsia ja nuoria arvostamaan toistensa ainutlaatuisuutta. Kun maailmaa oppii katsomaan toisen silmin, yhteinen sävel löytyy entistä helpommin. 

Oletko koskaan ihmetellyt, miten erilaisia me kaikki olemme? Jos mietit sukulaisiasi, kavereitasi ja opettajiasi, et varmaankaan löydä kahta samanlaista ihmistä. Se on kiinnostavaa mutta välillä hämmentävääkin, sillä joku voi toimia aivan päinvastoin kuin sinä. Ehkä hän on hevonen ja sinä tiikeri? 

Elina ja Sofia jatkavat esikoiskirjansa "Kaikki on mahdollista!" teemaa ja sukeltavat nyt vuorovaikutuksen ytimeen neljän eläimen kautta. Tiikeri, delfiini, hevonen ja susi kuvastavat neljää erilaista persoonatyyppiä, joiden avulla on helpompi hahmottaa, miten eri tavoin maailman voi nähdä. Jokaisessa meissä on piirteitä niistä kaikista, mutta vieläkin vahvemmin meitä ohjaavat toiveet, tavoitteet ja unelmat. Mitä paremmin tunnemme itsemme ja toisemme, sitä sujuvampaa arki on. 

"Rohkeasti sinä!" sisältää paljon asiaa, vinkkejä, oivalluksia ja Elinan ja Sofian poimimia esimerkkejä koulumaailmasta: Miksi jollekulle sopii paremmin etäkoulu, kun toinen taas haluaa olla aina suuren porukan keskellä? Entä miten ryhmässä jokainen pääsisi käyttämään omia vahvuuksiaan? 

Syksyllä luvassa on myös inspiroiva tehtäväkirja "Rohkeasti minä!" josta löytyy paljon kivaa täytettävää. Silloin on sinun vuorosi kertoa, millainen olet! Ehkäpä tiikeriraitainen delfiini tai harmaa pörröturkkinen hevonen? 

Elina ja Sofia ovat lahtelaiset tubettajasiskokset, joiden kanavalla on yli 100 000 tilaajaa. Tytöt tunnetaan positiivisesta asenteestaan, ja heidän esikoiskirjansa "Kaikki on mahdollista!" sai lukijoilta innostuneen vastaanoton. Nyt pääsemme heidän kanssaan tutkimusretkelle piirteisiin, jotka tekevät sinusta ja ystävistäsi ainutlaatuisia! 

Aura Marttinen on paitsi Elinan ja Sofian äiti myös työyhteisövalmentaja, joka auttaa tiimejä kehittämään vuorovaikutustaitoja ja parantamaan työhyvinvointia. Kun ihmiset ymmärtävät, mikä heitä motivoi ja millaisia vahvuuksia heillä on, työelämän tilanteisiin on helpompi reagoida. Vuorovaikutustaidot ja itsetuntemus ovat yhtä lailla tärkeitä myös koulumaailmassa, ja yhdessä Elina, Sofia ja Aura ovat pohtineet työkaluja, joiden avulla lastenkin arki muuttuisi sujuvammaksi ja turhilta väärinymmärryksiltä vältyttäisiin.  

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789520425616
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen11
Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini4
Rosebud Maria1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.