Luna 2.0

Pekkarinen, Sofia

Kenen haaveet sua kyykyttää? 

Raikkaan hauska ja suorasukainen romaani nuoren naisen elämästä somepäivitysten, timmien vartaloiden ja ristiriitaisten haaveiden pyörityksessä, jossa ei aina tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa räkättää. 

Kuinka tulla parhaaksi versioksi omasta itsestään? Sen Luna luulee tietävänsä, kun hän kääntää elämässään uuden sivun ja lopettaa päämäärättömän haahuilun. Hyvästi villit bileet Helsingin yössä ja eksän perään itkeminen. Tervetuloa timmi ja itsevarmuutta uhkuva jumalatar, Luna 2.0! 

Lunan kalenteri täyttyy salitreeneistä, kännykän muisti somekelpoisista belfieistä ja eväsrasiat hampaissa narskuvasta parsasta. Tavoitteena on täydellisyys ja tähtäimessä tosirakkaus, mies joka pysyisi rinnalla myös seksin jälkeen. Ennen pitkää Luna joutuu huomaamaan, ettei kasvukivuista pääse eroon edes aikuisena ja etteivät toteen käyneet unelmat tee onnelliseksi, jos ne ovat jonkun toisen. 

Sofia Pekkarinen kuvaa esikoisromaanissaan oivaltavan humoristisesti nuorten naisten paineita ja oman identiteetin etsintää aikuisuuden tällä puolen. 

Sofia Pekkarinen (s. 1992) on uusi kiinnostava nimi kotimaisessa viihdekirjallisuudessa. Hänen polkunsa on kulkenut ravintola-alalta reppureissaajaksi ja uskontotieteen opiskelijasta viittä vaille valmistuneeksi sosionomiksi. Pekkarinen on kisannut body fitneksessä sekä SM-tasolla että kansainvälisesti. Tarinoita hän on kirjoittanut aina, useimmiten rakkaudesta ja poikkeuksetta rakkaudella.  

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520426293

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Citycenter1
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria (ja Rosebud Mini)1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.