Muumiperhe laulaa, OHOI!

Huovi, Hannele;Perkiö, Soili

Laula, lue ja leiki uusien muumilaulujen mukana! 

"Merellä villi laulu soi, ohoi!" Uutta, odotettua muumimusiikkia lastenmusiikin huippuosaajilta digiäänitteenä ja erillisenä kirjana, josta löytyvät laulujen nuotit ja sanat. 

Soili Perkiön säveltämät ja Hannele Huovin sanoittamat Muumiperheen laulut, OHOI! -äänitteen laulut julkaistaan huippuartistien esittäminä keväällä 2021 kaikilla keskeisimmillä jakelualustoilla. Kirja sisältää laulujen sanat, nuotit ja muumimaisia laululeikkivinkkejä rakastettujen muumikuvittajien Riina ja Sami Kaarlan kuvittamina. Äänite ja kirja jatkavat vuonna 2014 Vuoden lastenlevyksi valitun ja vuoden lastenalbumi-Emmalla palkitun Muumiperheen lauluretkenmatkaa merellisissä tunnelmissa. 

Hannele Huovi on suomalaisen lasten- ja nuortenkirjallisuuden loistokkaimpia ja herkkävireisimpiä kirjailijoita. Sibelius-Akatemian lehtori Soili Perkiö on luonut merkittävän uran pedagogina, luennoitsijana, oppimateriaalin tuottajana sekä esittävänä ja luovana taiteilijana. Vuonna 2009 Soili Perkiö ja Hannele Huovi palkittiin Lastenkulttuurin valtionpalkinnolla uraauurtavasta ja innostavasta työstä lapsiperheiden loru-, laulu- ja leikkiperinteen uudistamisessa ja vaalimisessa sekä kirjallisuus- ja musiikkikasvatuksen kehittämisestä aiempaa lapsilähtöisempään suuntaan. Kuvittajapari Riina ja Sami Kaarlan lämpimästi vastaanotetut muumikirjat kunnioittavat Tove Janssonin tuotannon filosofiaa ja harmoniaa, unohtamatta tuon maailman iloista, energistä ja humoristista puolta.  

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520426910
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 78.3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter2
Rosebud Maria1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio1
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.