Anni kaverinkesyttäjä punaisella matolla

Paasto, Kaisa

Jos hyvän tekeminen olisi helppoa, kaikkihan sitä tekisivät!

Anni haluaa tehdä hyvää, mutta maailma asettuu poikkiteloin. Riia pyytää mahtavaan elokuvaprojektiin ihan vääriä ihmisiä - Julia ja Stina tuntuvat kaappaavan kokonaan Annin keksimän hyväntekeväisyyshankkeen.

Jos haluaa olla elokuvaohjaaja, on pakko ottaa ohjat. Anni vain ei ole oikein johtajatyyppiä. Onneksi omat tukijoukot, Akseli, Vaappu-possu ja naapurin Mansteeni, auttavat Annia aukomaan solmuja.

Sarjan ensimmäinen osa sai ylistävän vastaanoton:

"Anni kaverinkesyttäjä kuvaa hienosti sitä, miten ihminen voi eri ympäristössä olla aivan toisenlainen: kotona Anni on reipas ja itsevarma, koulussa ujo ja kömpelö. Ratkaiseva ymmärrys tulee Annin tajutessa, että kaverin kesyttämisen sijaan hänen on kesytettävä oma kouluminänsä, opittava olemaan oma itsensä. Mari Ahokoivun ilmeikkäät kuvitukset hehkuvat herkullisissa karkkiväreissä." (Helsingin Sanomat)

"Vetävä tarina ja kuvissa olevat hauskat yksityiskohdat opettavat 7-11-vuotiaille lapsille tärkeitä kaveri- ja tunnetaitoja, joten tämä kirja sopii minusta mainiosti vaikkapa koko luokan yhteiseksi lukukirjaksi." (Kirjat kertovat -blogi)

"Kirjassa hyrisee huumoria ja hellyyttä." (Lapsen Maailma)

Kaisa Paasto (s. 1979) on Espoossa asuva kääntäjä-copywriter, jonka kotona asuu lapsia, lemmikkejä ja mies, mutta ei yhtään possua.

Palkittu sarjakuvataiteilija ja kuvittaja Mari Ahokoivu (1984) asuu ja työskentelee Kööpenhaminassa. Hänen sarjakuviaan ja lastenkirjakuvituksiaan on julkaistu monissa maissa.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520427177
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: L84.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lapset uusi

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha3
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.